Festaario

Raahen kesä esittäytyy Festaariossa 20.6.

Raahen kesä on tehty lukuisista festareista, levollisesta Vanhasta Raahesta, helposti saavutettavasta saaristosta ja upeista kulttuurikohteista. Läpi kesän menoa vauhdittavat monenlaiset isommat ja pienemmät tapahtumat ja Raahen vierailun kruunaavat kesäteatteri, kävelykierrokset, retket saaristoon sekä Raahen huikeat museot.

Raahen kesää kehtaa siis esitellä ja siksipä toimijat valtaavatkin oululaisen Tornitalon akvaarion kesäkuun 20. päivä ja ylpeänä esittelevät tulevan kesän tarjontaa. Mukana toimijoita on muun muassa Pekanpäiviltä, Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiviltä, Raahen Rantajatseilta sekä Langin Kauppahuoneelta.

Tulethan siis kuuntelemaan entisaikaisten pyykkimuijien porinoita, RaatiRollissa ja Raahe Festivalilla musisoivaa Eetu Viinikka& Varttuneet -duoa sekä tapaamaan Raahen hienointa helmeä, Raahen museon kokoelmissa majailevaa maailman vanhinta sukelluspukua. Festaariossa paikalla tosin on vain Vanhan Herran pojanpoika, alkuperäinen museoesine on tavattavissa Kruununmakasiinimuseossa.

Tarjoamme kahavia kahavia Hanna-tädin kakkusten kera. Esitteisiin tutustuessa kannattaa olla tarkkana – piilotamme mukavia yllätyksiä meitä tapaamaan tuleville Raahen ystäville!

 

Katso video, kun Raahen Wanhan Herran pojanpoika eksyi Oulussa, sai apua ja löysi perille!

Raahen kesä esittäytyy

Ke 20.6. klo 11-17 Festaario, Tornitalon akvaario, Hallituskatu 9

Aikataulu

klo 11 Vanhan Herran pojanpoika

klo 12 Pyykkärimuijien kohtaaminen

klo 13 Vanhan Herran pojanpoika

klo 14 Pyykkärimuijien kohtaaminen

klo 15 Eetu Viinikka & Varttuneet (duo)

klo 16 Eetu Viinikka & Varttuneet (duo)

Mukana on mm. Raahen Matkailuoppaiden pyykkimuijia, jatsihenkilöitä eri vuosikymmeniltä, Vanhan Herran pojanpoika, mamselleja sekä Langin Kauppahuoneen puotineittyitä.