Hotellit

Hotelli Raahen Hovi

Tasokas hotelli Raahen keskustan sydämessä, vanhan kaupungin portilla. Hotellin yhteydessä tunnelmallinen Ravintola Hovinarri. Hotellissa 123 huonetta, joista 8sviittejä.
Budget huoneet 42 kpl, Standart 42kpl, Superior 31,  Suitet 8

Kirkkokatu 28, 92100 Raahe
puh. 010 277 4550
info(at)raahenhovi.fi
Kotisivulle
Facebook
Sijainti


Hotelli Tiiranlinna

Monipuolista majoitusta ja ruokailunautintoja. Vieressä uudistettu kuntokeidas Vesipekka, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vapaa-ajan ohjelmaksi. Hotellissa 84 huonetta ja 4 rivitalohuoneistoa, 29 huoneessa parveke ja 140 cm leveä vuode.

Koivuluodon urheilupuisto Uimahallintie 4, 92100 Raahe
puh. 08 840 3100,
sales.hotel(at)tiiranlinna.inet.fi
Kotisivulle
Facebook
Sijainti


Forenom Aparthotel Raahe

Forenom Aparthotel Raahe sijaitsee erinomaisella paikalla Raahen ydinkeskustassa lähellä kaikkia keskeisiä palveluita. Huoneistohotelli on vastaremontoitu ja tarjoaa laadukasta majoitusta hyvällä hinta-laatusuhteella ja paikallisella ilmeellä. Modernissa huoneistohotellissa liikkuminen sekä sisään- ja uloskirjautuminen on helppoa ja joustavaa ovikoodin avulla.

Huonevarustukseen kuuluu oma kylpyhuone ja suihku sekä välineet pieneen ruoanvalmistukseen: jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astioita. Isommin voit kokata yhteiskeittiössä, jossa on astianpesukone, liesi ja perusastiavarustus. Yhteisistä, asukkaiden vapaasti käytettävissä olevista tiloista löydät myös saunan, pyykkituvan, pienen kirjastonurkkauksen sekä puolapuut jumppaohjeineen. Tervetuloa!

Laivurinkatu 15, 92100 Raahe
Kotisivulle
Facebook
Varauksen voit tehdä osoitteessa forenom.fi tai puhelimitse numerosta 020 198 3420.