Kalustetut huoneistot ja B&B

Maakarinkatu – kalustettu kaksio

Viihtyisä kaksio omakotitalossa lähellä keskustaa omalla sisäänkäynnillä kaksi makuupaikkaa, lisävuode+ vauvan matkasänky.
Hintaan sisältyy petivaatteet ja pyyhkeet. Parkkitila löytyy pihalta.
 
Maakarinkatu 4 92130 Raahe
 
Tiedustelut ja varaukset:
 
050-5570091
0400-708818
 

Pearl kiinteistöt Oy – Project Apartments

Voimme tarjota käyttöönne Raahessa kaikenlaisia kalustettuja vuokra-asuntoja yksiöstä aina kolmen makuuhuoneen huoneistoon, joissa voidaan majoittaa yhdestä kuuteen henkilöä. Huoneistomme ovat lähellä kauppoja, kuntosaleja sekä uimahallia. Huoneistot sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.
 
Tiedustelut ja varaukset
050 411 1199
info@pearl.fi
Kotisivulle
 

Katariinan Kamari

Katariinan Kamari sijaitsee idyllisessä vanhassa pihapiirissä, kivenheiton päässä meren rannasta ja keskustan palveluista ja on hyvä vaihtoehto hotellimajoitukselle, mikäli arvostaa kodinomaista asumista myös lomilla tai työmatkoilla. Majoittuessasi Katariinan Kamarissa, sinulla on käytössäsi koko talo, jossa on makuuhuone, olohuone, keittokomero ja suihkulla varustettu wc. Yöpyminen sisältää keittiön varustuksen, pyyhkeet, lakanat sekä pihagrillin ja kaksi polkupyörää. Lisäpalveluna aamiainen. Avoinna ympäri vuoden.

Rantakatu 40, 92100 Raahe

Tiedustelut ja varaukset:
044 022 8450
Kotisivulle
Facebook


Renkitupa

Renkitupa on idyllisessä Soveliuksen talon pihapiirissä sijaitseva majoitustila. Majoitustila on n.30m2 kokoinen huone, jossa on kaksi vuodetta ja vuodesohva ja erillinen suihku + wc. Huoneessa majoittuu 1-4 henkeä. Käytössäsi on kahvinkeitin, vedenkeitin, pieni hella, mikroaaltouuni ja jääkaappi, sekä takka.

Pihassa on pihakalusteet, jossa voit istua ja nauttia Wanhan Raahen pihatunnelmasta ja vaikkapa grillata pihassa olevalla kaasugrillillä. Renkitupa on varustettu kahdella polkupyörällä, jos haluat tutustua kaupunkiin pyörän selästä käsin. Renkitupa on kokonaisuudessaan remontoitu 2017 kesällä, mutta historia vie kauas 1800-luvulle, kun Renkitupa oli aidosti renkien käytössä. Renkituvan pihaan on kulku Brahenkadun kautta, joka on yksisuuntainen, jolloin pihaan saavutaan Pekkatorin suunnasta.

Rantakatu 36, 92100 Raahe

Tiedustelut ja varaukset:
044 022 8450
Kotisivulle
Facebook


Langin kauppahuone B&B

Langin Kauppahuone palvelee Vanhan Raahen sydämessä, Pekkatorin laidalla. Astu aikamatkalle vanhan Kauppahuoneen historiaan! Yksilöllisissä majoitushuoneissa pääset tutustumaan Langin Kauppahuoneella asuneiden henkilöiden elämään. Voit esim. yöpyä Sofia Lybeckerin neidonkamarissa tai patruuni Johan Langin huoneessa. Vietä unohtumaton yö historiallisesta tunnelmasta nauttien. Huoneet 2-3 henkilölle – Oma WC/suihku – Yhteinen minikeittiö salongissa – aamiainen sisältyy hintaan.
 
Langin Kauppahuone
Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
 
Tiedustelut ja varaukset:
info(at)langinkauppahuone.fi
044 240 2481
 

Raahen Ruiskuhuone Oy

Kalustettuja yksiöitä ja kaksio, kaikissa autopaikat. Majoitusta ympäri vuoden. Astiasto, lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Myös pitempiaikaiseen majoitukseen.

Tiedustelut ja varaukset:
Jouni Kippola 040 519 8079
jouni.kippola(at)kotinet.com
Kotisivulle
Facebook


Villa Sinipursi

Kodinomainen vaihtoehto hotellille. Raahen Wanhassa kaupungissa kalustettuja huoneistoja majoitukseen. Myös pidemmäksi aikaa, pyydä tarjous.

Tiedustelut ja varaukset:
040 564 3396
sinipursi(at)luukku.com
Kotisivulle
Facebook


Apartment Saaristokatu

Kalustettu keittiö, olohuone kotiteatterilla sekä makuupaikat 3 hengelle. Hintaan sisältyy pyyhkeet ja petivaatteet, WIFI ja pysäköintipaikka. Myös pidempiaikainen vuokraus onnistuu.

Saaristokatu 53 E 30, 92130 Raahe

Tiedustelut ja varaukset:
Tuomas Lohtander 040 506 4162
kalustettukaksio(at)gmail.com
Kotisivulle


Wanhankulman asuntola

Idyllistä majoitusta ympäri vuoden vanhassa puukaupungissa.Siistejä huoneita yhteensä 17. Kahden hengen huoneita ja muutama yhden hengen huone. Jokaisessa huoneessa on oma jääkaappi. Hintaan sisältyy liinavaatteet. Yhteiskäytössä kolme vessaa/suihkua, jossa yhdessä myös pyykinpesukone. Kaksi erillistä keittiötä, jossa toisen yhteydessä oleskeluhuone. Rauhallinen, iso sisäpiha.  Samassa kiinteistössä palvelee Wanhan Kulman kirpputori.

Koulukatu 6, 92100 Raahe

Tiedustelut ja varaukset:
050 303 2555
Facebook
Sijainti


 

92160 Saloinen
Kotisivulle
Facebook
Sijainti


MajoitusYkkönen Oy

Viihtyisästi kalustettuja huoneistoja lyhyt- ja pitempiaikaiseen majoitukseen. Asuntoja yksiöstä omakotitaloon. Lisäksi monipuolisia palvelupaketteja.

Tiedustelut ja varaukset:
045 132 0139
info(at)majoitusykkonen.fi
Kotisivulle
Facebook


Forenom Oy

Forenom tarjoaa kodinomaista asumista kalustetuissa asunnoissa, jotka ovat viihtyisästi sisustettuja ja joista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa asumista varten. Jotta jokaiselle löytyisi tarpeitaan ja toiveitaan vastaava koti, Forenom tarjoaa asuntoja neljässä tasoluokassa: arkinen basic, näppärä standard, mukava superior sekä premium-taso ripauksella luksusta. Lue lisää ja löydä oma kotisi!

Varauksen voit tehdä verkkokaupassa tai puhelimitse numerosta 020 198 3420.
Kotisivulle
Facebook


Arkkukari Kiinteistöt Oy

Kodikasta ja luotettavaa majoitusta Raahen ja Pyhäjoen seudulla. Tarjolla monipuolinen valikoima erikokoisia, viihtyisästi kalustettuja asuntoja yksiöistä omakotitaloihin. Hinnoittelu sopimuksen mukaan.

Tiedustelut ja varaukset:
044 975 6906
info(at)arkkukari.fi
Kotisivulle


Pattijoen Metsästysseura ry

Metsästäjäntie 85, 92140 Pattijoki

Pattijoen Metsästysseura ry vuokraa kahta majaa Palokankaan maastossa majoitus-, juhla- ja kokouskäyttöön.

  • Uusi puoli: vuonna 2007 valmistunut toimitila, jossa yöpymistilat noin 10 hengelle yhteisparvella (ei sänkyjä), kokoustilat n. 50 hengelle, keittiö, 3 sisävessaa, puulämmitteinen sauna ja suihkutilat. Omat vuodevaatteet mukaan.
  • Vanha puoli: täysin vuonna 2017 remontoitu maja, jossa yöpymistilat 9 hengelle, kokoustilat n. 12 hengelle, minikeittö ja sisävessa. Omat vuodevaatteet mukaan.
  • Grillikota on varattavissa tilojen vuokraajalle.

TIedustelut ja varaukset: puh. 050 438 4484 tai mieluusti sähköpostilla reijo.pelkonen(at)gmail.com
Kotisivu


Vihannin kotiseutukeskus

Vihannin Kotiseutuyhdistys vuokraa kotiseutukeskuksessa olevia majoitus-, juhla- ja kokoustiloja.

Hietalankantti: yöpymistilat 2 hengelle, kokoustilat n. 40 hengelle. Ruuanlaittomahdollisuus. Kirkkotie 18 B, Vihanti
Uhtuankantti: yöpymistilat 6 hengelle, kokoustilat n. 10 hengelle ja uusitut saunatilat. Ruuanlaittomahdollisuus. Kirkkotie 18 A, Vihanti
Ukko-Pekka: yöpymistilat 4 hengelle, kokoustilat 40 hengelle. Sauna, takkahuone / keittiö. Kirkkotie 18 D, Vihanti
Saarankantti: alakerrassa sali, kamari ja tupa, yöpymistilat 2 hengelle, sauna ja keittlö. Yläkerrassa omalla sisäänkäynnillä yksiö, jossa yöpymistilat 2 henkilölle, suihku ja minikeittiö. Saaranpolku 4, Vihanti

Tiedustelut ja varaukset:
050 375 5875
Kotisivulle


Alpuan vanha koulu

Tuleeko yllättäen enempi yövieraita kuin taloon mahtuu? Haluaisitko järjestää pikkujoulut, perhejuhlan, yrityksesi tai yhdistyksesi koulutuspäivän?
Olisiko joskus kiva viedä omat ja naapurin tenavat purkamaan liikaa energiaa liikuntasaliin?

Asunnoissa 14 vuodepaikkaa.

Tiedustelut ja varaukset:
040 848 2029
Sijainti


Asuntopyhajoelta.fi

Kalustettuja asuntoja Raahessa ja Pyhäjoella.

Tiedustelut ja varaukset:
Suvi Salmela 040 70 20 857
Mikko Salmela 040 506 43 87
Kotisivulle


Kotimaailma – väliaikaiset kalustetut asunnot

Olohuone, keittiö, makuuhuone ja pesuhuone/vessa. Makuupaikat 2 hengelle + 1 lisävuoteella. Hintaan sisältyy pyyhkeet, petivaatteet ja pysäköintipaikka lämmityspistokkeella.

Pitkänkarinkatu 7 A 3, 92100 Raahe

Tiedustelut ja varaukset:

+358 40 593 7587