Opaspalvelut

Opastukset Raahen Matkailuoppaat

Raahen Matkailuoppaiden opastusvalikoimassa löytyvät mm. kävelykierros Wanhassa Raahessa, Hautausmaakierros, sekä suuren suosion saanut Kummituksia ja kummajaisia teemakierros. Joulun Aika, Pihakierros, Soveliuksen pyykkipäivä ja Kirjailijakierros vievät sinut oppaaj johdolla sinut raahelaisuuden ytimeen. Oppaan voit tilata myös linja-autokierroksille. Kierrokset räätälöidään toiveidesi mukaan. Opastuspalkkion laskuttaa opas.

Opastuskielet 

suomi, englanti, italia, ruotsi ja venäjä

Yhdistyksen kotisivut: www.raahenmatkailuoppaat.fi
https://www.facebook.com/raahenmatkailuoppaat
https://www.instagram.com/raahenmatkailuoppaat/
https://twitter.com/raahenoppaat

Varaukset puhelimitse 044 754 4419 tai sähköpostilla  opaspalvelut@raahenmatkailuoppaat.fi 
Varauksia hoitaa Jaakko Simomaa.


Digitaalinen ääniopas Glopas

Lataa älypuhelimeesi digitaalinen oppaasi Raaheen. Glopas on saatavilla Android ja IOS -laitteisiin järjestelmien omista sovelluskaupoista.  

 

Raahen saariston kierroksella opastuspisteitä sijaitsee veneilijöitä ja melojia ajatellen saarten lisäksi myös meressä, reittien ja väylien varrella. Retkeilijät saavat tietoa Raahen saaristosta sekä vastuullisesta retkeilystä. Paikallinen merenkulun historia, kalastus ja hylkeenpyynti kulkevat luontevasti opastuksissa mukana.

Wanhan Raahen opastussisältöä ovat olleet luomassa Raahen Matkailuoppaat ry. ja Raahen Museo yhteistyössä Raahen kaupungin markkinointitiimin kanssa. Wanhan Raahen kierros vie kulkijan purjelaivojen kulta-aikaan ja sen kiehtoviin henkilötarinoihin.

Raahessa joulunodotukseen kuulu Wanhan Raahen joulukalenteri, jota varten vanhassa kaupunginosassa asuvat tai kauppaansa pitävät koristelevat yhden ikkunoistaan kalenteriluukuksi. Tämä kokoelma tulee myös kuultavaksi joulukuun 1. päivä alkaen.

Älypuhelin siis taskuun ja nappikuulokkeet korviin. Glopas käynnistyy automaattisesti, kun lähestyt kohdetta. Voit itse keskittyä maisemien ihailuun opastusta kuunnellen, kävelystä ja vesillä liikkumisesta nauttien. Sovelluksen lataaminen ja opastussisältö on maksutonta.

Lisätietoja Glopas-sovelluksesta >>