Pekan Pimiät

Pekan Pimiöitä juhlitaan jälleen Raahessa 1.-3.9.2017.  Hyvästellään kesä  ja toivotetaan syksy tervetulleeksi!  Antiikki- ja Rompetori, Valoa näkyvissä, Raahe! -valoinstallaatio, Tuu Mukkaan! -harrastemessut, Seppien katu, EloHäppening,  Pimiää Kauppaa, sekä paljon muuta.

Tervetuloa mukaan!
Seuraa ilmoittelua:
Facebookissa Pekan Pimiat
VisitRaahe/PekanPimiät 

Tapahtumaosoite: Rantakatu 41, 92100 Raahe
Ajo-ohje Rantatorille pdf

 

Tervetulua mukkaan!

ROMPETORI 1.-3.9.2017

Rompetorimyyjät ympäri Suomen ovat tervetulleita myymään vinttien ja aittojen aarteita Rantatorin nurmikentälle. Myös yksityiset kirppistelijät ovat tervetulleita myymään. Myyntipaikat ovat edullisia ja myyjät tuovat paikalle omat kalusteensa. Täytä ilmoittautumislomake, jos haluat vuokrata valmiiksi kootun puukojun hintaa 10 €/päivä tai tarvitset paikallesi sähköä hintaan 5 €/päivä (valovirta) tai voimavirtaa 10 €/päivä. Elintarvikkeita myyvät ilmoittautuvat erillisellä lomakkeella. Ilmoittautumislomae allekirjoitettuna palautettava 13.8.2017 mennessä. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä ja järjestäjä osoittaa paikkasi sijainnin. Rakentaminen voidaan aloittaa torstaina 31.7 klo 15-18 tai perjantaina – lauantaina 1.-2.9. klo 8.00. Myyntipaikkojen pitää olla valmiina klo 9.30.

Raahen Kaupunki/Hanketoiminta ja kehittäminen, Pekan Pimiät -tiimi

Ilmoittautumislomake
Osallistusmisehdot


SYKSYN SATOA -TORITAPAHTUMA

Uutuutena tänä vuonna odotettu Syksyn satoa -toritapahtuma. Tule myymään kasvattamaasi syksyn tuoretta satoa ja valmistamiasi jatkojalostustuotteita.

Raahen Kaupunki/Hanketoiminta ja kehittäminen, Pekan Pimiät -tiimi


SEPPIEN KYLÄ

Ruiskuhuoneen viereen nurmialueelle nousee Seppien kylä, jolla sepät esittelevät taitojaan ja osaamistaan sekä myyvät tuotteitaan.

Raahen Kaupunki/Hanketoiminta ja kehittäminen, Pekan Pimiät -tiimi

Ilmoittautumislomake
Pekan Pimiät 2017 Osallistusmisehdot
Ajo-ohje Raahen Rantatorille


TUU MUKKAAN! Järjestöjen harrastemessut

Museonranta 2.-3.9.2017 klo 10-16.
Järjestöjen harrastemessuilla esitellään seurojen, yhdistysten ja järjestöjen toimintaa sekä niiden tarjoamia mahdollisuuksia harrastaa, liikkua, kohdata ihmisiä ja virkistyä.

Kutsu_järjestöille, yhdistyksille ja seuroille
Ilmoittautumislomake
Osallistumisehdot 2017
Facebook/Tuu Mukkaan

Tapahtuman järjestää Raahen Kaupunki/Hanketoiminta ja kehittäminen ja Raahen Seudun Hyvinvointikuntayhtymä


KIILTOMATOSUUNNISTUS

Lasten ja perheiden sydämiin kiemurrellut kiiltomatosuunnitus jälleen Pekan Pimiöillä. Osallistujat varustautuvat suunnistukselle omilla otsa- ja taskulampuilla. Reitti on noin 2 km mittainen. Osallistujat etenevät kiiltomadon lailla hämärän kähmässä. Suunnistukseen ei tarvita ennakkoilmoittautumista!  Pukeuduthan säänmukaisesti ja lataat patterit lamppuihin. Seuraa ilmoittelua. tarkemmat tiedot lähempänä.

Tapahtuman järjestää: Raahen kaupunki/Hanketoiminta ja kehittäminen/Pekan Pimiät


ELOHÄPPENING 2.9.2017

Upeissa puitteissa minifestivaali Raahen Teatterilla Koulukatu 13, Raahe klo 19.00 – 01.30.  Rajoitettu määrä ennakkolippuja 25 € ostettavissa Raahen Teatterilta 16.6.-25.8. Liput ovelta 30 €. Neljä bändiä, ruokaa ja juomaa!

Tapahtuman järjestää Smile Music

Lataa juliste tästä (pdf)


VALOA NÄKYVISSÄ, RAAHE! Valoinstallaatio  

Taikakuu-ryhmä ja Raahen koulujen oppilaat opettajiensa johdolla näyttävät heittäytymisen ja luomisen voimansa pystyttämällä valoinstallaation, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Yhteistyössä Raahen Energia


PIMIÄÄ KAUPPAA

Raahen keskustassa käydään ihan pimiää kauppaa kun liikkeet pitävät ovensa avoinna perjantain iltamyöhään. Pimiän kaupan tarjoukset voimassa myös lauantaina. Tapahtumaa järjestää Raahen keskustan kauppiaat. Lisätietoja lähempänä ajankohtaa.

Tapahtuman järjestää Kauppakeskus Raahe


WANHAN RAAHEN VUODEN TALO JA MILJÖÖ 2017 JULKISTAMINEN

Wanhan Raahen vuoden talo tai miljöö 2017 -tunnustuksen saajaksi voit ehdottaa taloa tai miljöötä, joka sijaitsee Wanhan Raahen alueella, edustaa perinteistä vanhaa rakentamista tai on hyvä esimerkki ympäristöön sopivasta uudisrakentamisesta, joka on yksityisessä tai julkisessa omistuksessa ja joka on asuttu, käytössä oleva.

Vuoden talo tunnustuksen ehdokkaita voi ilmoittaa verkossa tai paperilomakkeella Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikössä Rantakatu 7A sekä Raahen matkailuinfossa/Raahen Keskusvaraamossa Kirkkokatu 28. Kohteen ilmoittamisen voi tehdä nimettömänä molemmilla tavoilla. Ilmoittaminen 25.6.2017 mennessä.

Loppusuoralle edenneiden kohteiden julkistaminen ja yleisöäänestyksen avaaminen Pekanpäivillä 29.6. 2017.

Vuoden talo tunnustus julkistetaan Pekan Pimiöillä 1-3.9.2017.


 

 

Yhteystiedot

Pekan Pimiät -tiimi
RAAHEN KAUPUNKI
Hanketoiminta ja kehittäminen
Rantakatu 7A, 92100 Raahe
p. 040-130 3889, 040-130 3885
pekanpimiat(a)raahe.fi