Puluvärkki ICE- koko perheen talviurheilutapahtuma

POTKUKELKKAILUN MM-ESIKISAT JA KOKO PERHEEN TALVIHAUSKAA RAAHESSA JÄLLEEN LAUANTAINA 16.2.2019

Puluvärkki ICE -tapahtuma järjestettiin menestyksekkäästi toista kertaa 3.3.2018! Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, oli hienoa nähdä, että tapahtuma kiinnosti niin suurta joukkoa! Suuri kiitos kuuluu myös yhteistyökumppaneille, sponsoreille ja tapahtuman järjestelyihin osallistuneille. Eikä hätää, sillä ensi vuonna jatketaan taas Puluvärkki ICE -tapahtuman merkeissä! 


HYVÄNTEKEVÄISYYSHAASTEVIESTI

Kokoa oma 3-5 hengen joukkueesi ja tule potkuttelemaan hyvän asian puolesta! Tässä kisassa ei vauhti ratkaise, vaan paras asukokonaisuus palkitaan kunniamaininnalla.

Vuoden 2018 Puluvärkki ICE:n ja Multian MM -kisojen yhteisenä hyväntekeväisyyskumppanina oli Team Rynkeby – God Morgon. Puluvärkki ICE:n 2018 hyväntekeväisyyskohteen Team Rynkeby – God Morgon Oulun kautta puolet kaikista osallistumismaksuista lahjoitettiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle.

Lämmin kiitos kaikille kilpailuihin ja haasteviestiin osallistuneille!

Team Rynkeby – God Morgon on hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue joka pyöräilee kerran kesässä Pariisiin ja kerää varoja syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Varat lahjoitetaan 100% Sylva ry:n ja Aamu Suomen lasten syöpäsäätiön kautta kohteeseen. Lue lisää: www.team-rynkeby.fi

 

 


TAPAHTUMAPAIKKA

Tapahtumapaikkana on Raahen vanha Seminaarin alue, os. Rantakatu 7 + pihapiiri.


YHTEISTYÖSSÄ 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyppää kyytiin some-kanavissamme:

 fb-art  Puluvärkki ICE   @puluvarkkiice #puluvärkkiicePOTKUKELKKAILUN MM-KISAT MULTIALLA

 fb-art  Potkukelkkailun MM-kisat