Raahen joulunavausviikko

Marraskuinen viikko 18. – 25.11. pitää yllä monenlaista tapahtumaa Raahessa!

 • Joulukuusten koristeluhaaste kouluille ja päiväkodeille
 • Kaunein joulupuu -äänestys
 • Heittäydy mukaan joulunavaustunnelmaan suosimalla punaista pukeutumisessa. Ota jouluinen kuva perheestäsi Härkätorin kuvamiljöössä & lisää Instassa hashtagit 
  #tonttukuvahaaste
  #suomi100raahe
  #joulunavausraahe
  #visitraahe
  #suomi100
  #finland100

Kardemumman joulukahvila
Härkätorin puistossa 20. – 25.11.
Avoinna ma-pe klo 16-20 ja la klo 12-16
Tervetuloa herkuttelemaan jouluisilla herkuilla!

Osallistu joulukorttien lähettämisen maailmanennätyshaasteeseen!
Perjantaina 24.11. starttaa joulukorttien keräyksen maailmanennätyshaaste.Toivomme, että mahdollisimman moni raahelainen osallistuisi ennätyksen rikkomiseen lähettämällä joulukortin jonnekin päin maailmaa tuomalla sen Härkätorin puiston Joulukorttien ME- keräyskojuun, jossa kortit lasketaan ja dokumentoidaan ennen lähettämistä. Vastaanottaja voi olla satunnainen henkilö, yritys tai yhteisö mistä tahansa maasta tai joku tuttusi, joka asuu ulkomailla. Kirjoitathan tervehdyksesi käsin ja liimaat tarvittavan postimerkin. Tavoitteena on samalla tuoda suomalaista joulunviettoa, joulupukkia, Suomea ja Raahea tunnetuksi ympäri maailmaa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.
Haasteeseen osallistumisaika alkaa 24.11. klo 14.00 ja päättyy 25.11. klo 14.00. Haastetonttujen postitoimisto sijaitsee Härkätorilla ja aukioloajat pe klo 14-21 ja la klo 10-14. Tulos julkistetaan lauantaina 25.11. Raahen kaupungin joulunavaustapahtumassa.
Tämän hetkinen maailmanennätys on Orlandon kaupungin hallussa, jossa turisteille kerättiin lähetettäväksi 3144 käsinkirjoitettua tervehdyskorttia 24 tunnin aikana.

Jos haluat, voit kuvata joulukorttisi instaan ja lisätä hashtagit: #maailmanennätysraahe #suomi100 #worldrecord #maailmanennätys #raahemaailmankartalle #visitraahe

Kortin vaatimukset ja sisältö:

Käsin kirjoitettu
Postimerkillä varustettu (1, 50 € käy kaikkiin maihin)
Osoite Suomen ulkopuolella
Jouluaiheinen
Sisältötoivomuksena jouluinen tervehdys englanniksi (tai kohdemaan kielellä) Raahesta, Suomesta. Suomen 100 -vuotissyntymäpäivät ja ME-yrityksen voi myös halutessaan mainita, leimaamme kuitenkin korttiin vielä ME-tunnuksen postitoimistossa. Kortin voi allekirjoittaa haluamallaan tavalla.

Tervetuloa mukaan jouluiseen tempaukseen!

LA 18.11.
Klo 18      Talvivalojen sytytys Härkätorilla – Valua pimiään! Tilaisuuden kesto noin 15 min.
Klo 18-22 Loistava Pohjois-Pohjanmaa -valotaidekiertue valaisee Brahenkatu 2 pihan ja ympäristön.

PE 24.11.
Klo 10-21 Kauppiaiden Black Friday -tapahtuma, kaupoissa huimia tarjouksia.
Klo 14-21
Joulukorttien Maailmanennätys -keräys Härkätorilla.
Klo 15-18
Härkätorin puistossa Puluvärkki ICE -kokoontumisajot, jossa pääset ilmaiseksi kokeilemaan potkukelkkailua ja läskipyöräilyä.

LA 25.11.
Klo 10-14 Joulukorttien Maailmanennätys -keräys Härkätorilla jatkuu.
Klo 14-16 Härkätorin puistossa Raahen kaupungin joulunavaus osana valtakunnallista yhteisjoulunavausta ja Suomi 100 -juhlavuotta.
– Raahen kaupunginjohtaja Ari Nurkkala pitää joulunavauspuheen.
– Joulupukki saapuu Korvatunturilta tervehtimään raahelaisia, mukana keskuskoulun tonttukuoro ja muuta jouluista tunnelmaa.
– Varpaat sykkyrällä jännitämme joulukorttien ME-keräyksen tulosta, joka julkistetaan myös joulunavauksessa, kun viimeisetkin kortit saadaan laskettua. 
Klo 16 Joulunavauksen päättää kauppiaiden järjestämä ilotulitus.

Joulunavaus juliste

 

ps. Kauppiaiden Kauneimmat Jouluikkunat -äänestys 25.11. – 15.12.2017


Tervetuloa!

Aiheeseen liittyvä kuva VisitRaahe
Aiheeseen liittyvä kuva @visitraahe #tonttukuvahaaste #suomi100raahe #joulunavausraahe #visitraahe #suomi100 #finland100 
#worldrecord #maailmanennätys #raahemaailmankartalle #maailmanennätysraahe