Raahen saaristo

Raahen saaristo on elämyksellinen kohde ja kuuluu Natura 2000 verkostoon. Saaristoon kuuluu sekä rannikon läheisiä metsäisempiä saaria että kauempana avomerellä sijaitsevia pieniä avoimia luotoja. Raahen saaristo käsittää kaikkiaan 36 saarta, osa isompia ja osa pienempiä. Lue Raahen saaristo ja Natura 2000 esite täältä. 

Saaristo tarjoaa monenlaista tekemistä – voit meloa, kalastaa, pilkkiä, hiihtää, kävellä, marjastaa, potkukelkkailla, luistella, lumikenkäillä tai vain nauttia nokipannukahveista luonnon helmassa. Vai kiinnostaisiko kuutamohiihto Taskun saareen, fatbikepyöräily tai geokätköily? Saaristossa voit myös yöpyä, sillä useissa saarissa on autiotupia ja laavuja ympärivuotiseen käyttöön.

Raahelainen melonta-alan yritys Pikkulahden Palvelut tarjoaa mielenkiintoisia ja jännittäviä retkikohteita saaristoon. Mukana on aina ammattitaitoinen ja osaava opas. Yritys mielellään räätälöi retket ja aktiviteetit tilaajalle sopiviksi. Valmiita vaihtoehtojakin löytyy mm. melontaretki Raahen saaristoon, melonnan peruskurssit käyvät vasta-alkajille ja merimelontakurssilla pääsee melomaan jo vähän kauemmaksi merelle yöpyen Iso-Kraaselin majakkasaaressa. Myös Grönlantilaismelontakurssi on mahdollinen. Lapsille on omia kursseja.

Pikkulahden Palvelut on ainoa melontatarvikkeita myyvä ja niihin erikoistunut yritys Pohjois-Suomessa. Pikkulahden Palvelut Oy 

Luotsitupa240x400

Lue lisää luotsituvasta Retkeilymedia Ahola:n facebook-sivuilta:
Retkeilymedia Ahola
Retkeilymedia Ahola

Katso melontakuvia täältä:
Melontakuvia

Lisätietoa Raahen saaristosta:

Kesämelonta250x400