Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät

Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät -tapahtuma järjestetään jälleen 13.7.-16.7.2017!

Vanhanajan Komerssin markkinat valtaavat jälleen Rantatorin, jotka henkivät purjelaivakauden 1800-luvun ajan tunnelmaa torimyyjien asuja ja käsintehtyjä tuotteita myöten. Tänä vuonna tapahtuma on ensi kertaa nelipäiväinen, torstaista sunnuntaihin.

Uutuutena tänä vuonna pääset kokemaan makuelämyksiä maailmalta, unohtamatta tietenkään kotimaisia herkkuja. Keski-Eurooppalaiset kauppiaat tuovat tuulahduksen Raahen markkina elämään. Millaisia herkkuja he loihtivatkaan makuhermojen nautittaviksi, tule maistamaan!

Meripäivien laajuus on päätähuimaavan monipuolinen. Luvassa on jälleen hauskaa toimintaa koko perheelle niin maalla kuin merelläkin! Ohjelmassa mm. huikea FlyBoard, Pikku Kipparin merirosvoseikkailu lapsille, hylkeenpyytäjiä, risteilyt Raahen saaristoon, posetiivarit, retket, kilpailut, ym,
Meripäivät ovat löytäneet paikkansa Raahen kesässä, merituulet tuokoon paikalle sankoi joukoin matkailijoita ympäri Suomen! Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy!

Onko muuten ymmärrystä mitä ”Pooki flakkaa!” tarkoittaa? Klikkaa itsesi tapahtuman sivuille niin saat selvän. Myös ohjelma ja torimyyjien ohjeistus päivittyy Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät tapahtuman verkkosivuille ja edelliskesien  tunnelmista saat makua PF – RM Facebookin kuvagallerioissa .

Ota yhteys Meripäivät-tiimiin sähköpostilla info [at] pookiflakkaaraahenmeripaivat.fi tai puhelimella 040 130 3889 tai piipahda käymään Rantakatu 7A, Raahe.

Tervetuloa mukaan! Hyvällä tuulella!