Siistiä Piknikohjelmaa Seminaarin puistossa ja Siivouspäivä

Valtakunnallinen Siivouspäivä 27.5. muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. Kampuksella Seminaarin puistossa siivouspäivää ryydittää Siistiä Piknikohjelmaa, rennonletkeä tapahtuma ekoilun ja kierrättämisen hengessä.

TULE PITÄMÄÄN KIRPPARIASI YHDESSÄ MUIDEN KANSSA 
Kampusalueen 
autottomasta pihapiiriistä Seminaarin puistossa löytyy paikka omalle myyntipöydälle, rekille tai viltille. Käytettävissä on myös muutamia valmiita 2 x 2 m torikojuja. Paikat ja kojut ovat ulkona ja ne täytetään tulojärjestyksessä. Ei ennakkovarauksia.

SIISTIÄ PIKNIKOHJELMAA SEMINAARIN PUISTOSSA
Päivän ohjelmassa on mm. kierrätysmuotia, leirimusiikkia, tanssia, puistojoogaa, telttoja, puita ja nurmikkoa. Lisäksi Cafe Kampus gone wild, siivousgurun ja nettikierrättäjien livetapaaminen. Paikalla myös Vuoden paikallinen radio 2017 kilpailun voittaja Radio Pooki ja Puotipuksut LIVE! sekä Raahen seudun Lions Clubien järjestämä hyväntekeväisyyshuutokauppa. Olet tervetullut järjestämään myös omaa teemaan sopivaa ohjelmaa.

LATAA TAPAHTUMAN JULISTE TÄSTÄ
 

LATAA TAPAHTUMAKARTTA TÄSTÄ

Ohjelmaa tarkennetaan tälle sivulle. Klikkaa itsesi mukaan myös Facebookin tapahtumasivulla Kuvahaun tulos haulle facebook logo official download
Lisätietoja valtakunnallisesta Siivouspäivästä: siivouspaiva.com

Järjestäjänä Raahen kaupunki Hanketoiminta ja kehittäminen.
Lisätietoja: hanketoiminta@raahe.fi ja 040 135 6977

Muista myös Raahe Goes Green 22.-27.5.2017 teemaviikon tapahtumat. RGG:n järjestää Ekoilua ry yhteistyökumppaneiden kanssa. Viikko huipentuu lauantaina 27.5. Raahen musiikkiviikkojen päätöstapahtumaan, KakeRock kaupunkifestivaaliin.  Järjestäjänä on Raahen Musiikki, Raahen Kulttuuripalvelut ja Kahvila Ruiskuhuone Raahe.