Asumaan

Täällä on tilaa hengittää, lämpimiä koteja asua ja tonttimaata jolle rakentaa unelmiesi pesä. Meillä on turvallinen ympäristö jossa kasvaa ja koulut joissa oppia ihan alusta korkeakouluun saakka. Täällä on lähellä monipoliset palvelut joita tuotetaan aidosti ja sydämellä.
Me autamme sinua löytämään paikkasi.

Olemme eritysen ylpeitä teeskentelemättömästä tavastamme elää jossa yhdistyvät parhaat puolet kuplivasta kaupunkimaisuudesta ja verkkaisesta maaseutumaisuudesta, vahvasta teollisuudesta ja korkeasta vastuullisuudesta, huippuluokkaa olevasta tuottavuudesta ja totaalisesta hiljaisuudesta, pimeästä ja valosta. Puhdas luonto on yhteinen perintömme ja sellaisena sen aiomme säilyttääkin, puhtaana ja saavutettavana, myös sinun nauttia.

Raahen kaupungin asukaspalvelusihteeri auttaa sinut palvelujen ja muuttamiseen tarvittavat tiedon äärelle. Sivustolta löydät myös mm. 7 vinkkiä miten ottaa Raahe haltuun.

Siikajoella asutaan pääasiassa omakoti- ja rivitaloissa lähellä luontoa. Kunnan sivuilta saat tietoa mm. vapaista tonteista niin vapaa-ajan kuin pysyvämpään rakentamiseen. 

Pyhäjoellla, viihtyisässä ja hyvien peruspalveluiden kunnassa vapaita tontteja on tarjolla niin kuntakeskuksessa, kuin kylissä.