Raahen seudun kauppapaikka - Raaseli

Raaseli on verkkokauppa josta hankit tuotteita ja elämyksiä Raahen seudun yrityksiltä vaikkapa myöhemmin käytettävien lahjakorttien muodossa. Raaselista tulet löytämään myös erilaisia kotiinkuljetuspalveluita ruoalle ja muille tuotteille. Hanki itsellesi, osta ystävälle, lähetä sukulaisille iloinen tervehdys Raahen seudulta. 

Verkkokauppa rakentuu ja elää tulevien viikkojen aikana. Ensimmäisessä aallossa alusta on auki yrittäjille tuotteiden lisäämistä varten ja pian sen jälkeen niiden ostaminen mahdollistuu, joten pysythän kuulolla uusiten tuotteiden tullessa tarjolle. Nyt jos koskaan on aika tukea paikallista yritystoimintaa. 

Myös näin voit auttaa paikallista yrittäjää

  • Juuri nyt ei ole aika matkailla, mutta sekin aika tulee vielä. Jos mahdollista, pyri siirtämään ennen poikkeustilannetta tekemäsi varaus tulevaan aikaan, älä peru varausta kokonaan.
     
  • Osta Raaseli verkkokaupasta lahjakortti omaan lempihotelliisi, kivijalkaputiikkiin, ravintolaan tai hyvinvointipalveluun ja käytä se kun tämä poikkeuksellinen tilanne on ohi ja voi taas vapaammin liikkua. Tilaa lounas tai kata vaikka juhlapöytä verkkokaupan tuotteilla.
     
  • Hakeudu yritysten ja palveltuottajien omille kanaville sosiaaliseen mediaan, tykkää, seuraa, reagoi ja näytä että olet mukana
     
  • Nyt on hyvä aika haaveilla ja suunnitella tulevia matkoja ja seikkailuja, nyt aivan erityisesti on hyvä hetki olla tukena ja välittää.