Masennuskomedia | Visit Raahe

Jaa parhaat hetkesi #visitraahe @visitraahe

Masennuskomedia

Raahen Teatteri valaisee pikkujoulukautta Masennuskomedialla

Terästehtaan johtaja Eeva Ahonen romahtaa. Hänet passitetaan mielenterveyskuntoutujien työkeskukseen, jossa Eeva kohtaa värikkään kuntoutujaporukan henkilökuntineen. Eevan asenteet ja kuvitelmat kohtaavat realismin hulvattomalla, hauskalla ja koskettavalla tavalla. Ja kuinkas käykään: Eeva käärii hihansa ja päättää tehdä työkeskuksesta kannattavaa bisnestä ja aloittaa uhkarohkean tehostamistoimia vaativan projektin.

Samaan aikaan Eevan kollega kosiskelee Eevaa takaisin jatkamaan hyvin alkanutta urapolkua. Eevan Mika-pojalla on omat haasteensa omalla polullaan, ja hän saakin Eevan näkemään asiat uudelta kantilta. Eevan toipuminen on vaakalaudalla ja alkaa pitkä matka kohti muutosta.

Masennuskomedia on inhimillinen näytelmä kilpailuyhteiskunnasta, suorittamisen ja menestyksen hinnasta ja uuden alun mahdollisuudesta. Työkeskuksen värikäs kuntoutujaryhmä ravistelee raikkaalla tavalla asenteita ja syntyy hilpeän hauskaa komediaa kohtaamisista ulkomaailmaa edustavan Eevan kautta.

Näytelmä nauraa asenteillemme ja stereotypioillemme ja koskettaa, kun suorittajasukupolvi joutuu lujille ja terveytensä äärirajoille.

Näytelmän ohjaa kempeleläinen Marko Pohjanrinne.

Kuva Raahen Teatterin sisäänkäynnistä
Tapahtumapäivät
-
Raahen Teatteri
Koulukatu 13
92100 Raahe
toimistoatraahenteatteri.fi

You might also like